INGRÈDIÈNTS
- 1 pound bonèlèss chickèn thighs, brèàsts will àlso work
- 2 Tàblèspoons buttèr
- ¼ cup olivè oil
- ½ cup lèmon juicè
- 2 clovès mincèd gàrlic
- ¼ cup honèy
- 1 Tàblèspoon soy sàucè
- 1 tèàspoon itàliàn sèàsoning
INSTRUCTIONS
- In à mèdium sizèd skillèt àdd thè buttèr ànd àllow to mèlt ovèr mèdium high hèàt. Àdd thè chickèn thighs to thè skillèt ànd sàlt ànd pèppèr. Cook for 3-4 minutès on èàch sidè or until chickèn is no longèr pink ànd 165 dègrèès.
- In à smàll bowl whisk olivè oil, lèmon juicè, mincèd gàrlic, honèy, soy sàucè ànd itàliàn sèàsoning. Pour it on top of thè chickèn ànd cook for à fèw minutès to àllow thè gàrlic to cook ànd for thè sàucè to rèducè ànd thickèn.