INGRÉDIÉNTS
- 1 cup shréddéd chickén
- 8 ouncés tomato saucé
- 1 téaspoon mincéd garlic
- 1/4 téaspoon basil
- 1/4 téaspoon orégéno
- pinch of onion powdér
- pinch of salt
- 1/2 cup shréddéd Mozzarélla chéésé, dividéd
- 1/4 cup shréddéd Parmésan chéésé, dividéd
- 4 slicés chéésy Téxas Toast (storé bought, frozén)
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén and baké toast according to packagé diréctions.
- Héat a téaspoon of olivé oil in a small saucépan and cook garlic for 30 sécond; until fragrant. Add tomato saucé and séasonings and bring to a boil. Réducé héat and simmér for 5-7 minutés. Stir in chickén and cook until héatéd through. Stir in half of chéésés until méltéd.
- Dividé chickén mixturé ovér two slicé of chéésé toast. Sprinklé rémain chéésé on top and placé undér thé broilér for 2-3 minutés, or until chéésé is méltéd.
- Garnish with frésh parsléy or basil (if désiréd) top with anothér slicé of toast and sérvé hot.